GroteWerkvormendag

Kom naar een Grote Werkvormendag!

Vind je het lastig om een meeting, training of andere bijeenkomst op een dynamische manier in te richten?                                Merk je dat je meeting-, trainings- of eventdeelnemers soms moe en verveeld raken gedurende de sessie?
Wordt er in jouw organisatie veel samengewerkt in groepen maar voel je dat dit leuker en effectiever kan?

Kom dan naar een Grote Werkvormendag! Een inspiratiedag met tips, tricks, tools, templates én concrete werkvormen die jij kunt toepassen op jouw werkvloer! Maar vooral ook een dag waarop je heerlijk kunt lachen, leren én de tijd omvliegt! Wij laten zien dat het kan ;).

werkvormendag

Programma

programma training

Een Grote Werkvormendag staat bol.. heel bol! Bol van allerlei toffe en bewezen effectieve werkvormen. Werkvormen gericht op verbondenheid, creativiteit en energie. Uiteraard nemen we je ook mee in het theoretische fundament achter deze effectiviteit. Met dit fundament heb je een geweldig toetsinstrument om al jouw sessies meer impact te laten maken.

Wij organiseren de Grote Werkvormendag voor iedereen die samenwerking, energie en betrokkenheid in teams, op school of bij interne en externe sessies wil stimuleren. Ben jij die organisatieprofessional, docent of (beginnend) trainer/facilitator die gelooft in speelkracht? Doe dan mee!

Na deze dag ontvang je digitaal een werkvormenboek met tips, tricks, en talloze werkvormen om direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk!

Opbrengst

resultaten

Wanneer

Tijd: 10.00 – 16.30

Mocht je een plek hebben maar alsnog verhinderd blijken dan verzoeken wij je om zelf vervanging te regelen. Annuleren of verzetten is helaas niet mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat alle plekken goed worden benut. 

Omdat we er een interactieve dag van maken met veel persoonlijk en onderling contact zijn er maximaal 35 plekken. Vol = vol!

Kosten

prijskaartje

De kosten van een Grote Werkvormendag zijn € 289,00 excl. btw. Dit is inclusief een verrassende tas vol leuke trainingsmaterialen, geheel verzorgd met drankjes, hapjes en lunch én een uitgebreid, digitaal werkvormenboek. 

Schrijf je vandaag nog in!

Je rekent de inschrijving direct af met iDeal of creditcard. Een (declarabele) factuur ontvang je in je mailbox.

Laden