GroteWerkvormendag

Kom naar een Grote Werkvormendag!

Vind je het lastig om een meeting, training of andere bijeenkomst op een dynamische manier in te richten?                                Merk je dat je meeting-, trainings- of eventdeelnemers soms moe en verveeld raken gedurende de sessie?
Wordt er in jouw organisatie veel samengewerkt in groepen maar voel je dat dit leuker en effectiever kan?

Kom dan naar een Grote Werkvormendag! Een inspiratiedag met tips, tricks en concrete werkvormen die jij kunt toepassen op jouw werkvloer! Maar vooral ook een dag waarop je heerlijk kunt lachen, leren én de tijd omvliegt! Wij laten zien dat het kan;)

werkvormendag

Programma

programma training

Wij nemen speelruimte serieus dus het programma van de Grote Werkvormendag staat bol… heel bol! Bol van allerlei toffe en bewezen effectieve werkvormen. Werkvormen gericht op inspiratie, verbondenheid, diversiteit, creativiteit en energie.

Wij organiseren de Grote Werkvormendag voor iedereen die samenwerking, energie en betrokkenheid in teams, op school of bij meetings wil stimuleren. Ben jij die organisatieprofessional, docent of (beginnend) trainer/facilitator die gelooft in speelkracht? Doe dan mee!

Na deze dag ontvang je digitaal een werkvormenboek met uitgevoerde én extra werkvormen om direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk!

De Grote Werkvormendag online!

meer informatie training medewerkers bedrijven

De huidige werkvormendagen zijn volledig online om jou te laten ervaren hoe jij creatieve en actieve werkvormen kunt inzetten in online sessies. Kennismakers, energizers, brainstormers, afsluiters.. Plus enkele verdiepende masterclasses! We maken gebruik van diverse online tools zoals Miro, Mentimeter en Jamboard. Er komt vanalles voorbij wat jij kunt gebruiken om jouw sessies leuker, actiever en effectiever te maken! Dus hang de slingers op, nestel je lekker op de bank met de laptop en doe mee! Wij laten zien dat het kan!

Opbrengst

resultaten

Wanneer

Tijd: 10.00 – 16.00

Mocht je een plek hebben maar alsnog verhinderd blijken dan verzoeken wij je om zelf vervanging te regelen. Annuleren of verzetten is helaas niet mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat alle plekken goed worden benut. 

Omdat we er een interactieve dag van maken met veel persoonlijk en onderling contact zijn er maximaal 35 plekken. Vol = vol!

Kosten

prijskaartje

De kosten voor de ONLINE Grote Werkvormendag zijn € 159,95 excl. btw. Je ontvangt vooraf een verrassingspakketje met alles wat je nodig hebt om deze dag goed te kunnen beleven. Achteraf krijg je de uitwerkingen van de werkvormen in een e-book in je mailbox.

Schrijf je vandaag nog in!

Je rekent de inschrijving direct af met iDeal of creditcard. Een (declarabele) factuur ontvang je in je mailbox.

Laden