Hé (organisatie) professional! Organiseer jij regelmatig online/offline meetings, sessies of bijeenkomsten? Dan herken je dit vast:

Wij als facilitators herkennen al deze uitdagingen maar al te goed. Wij kwamen ze ook tegen (en stiekem komt het nog wel eens voor hoor). Maar met behulp van bewezen tips, inzichten, templates en  effectieve werkvormen kun je veel van bovenstaande problemen tackelen. In onze training leer je op een (inter)actieve manier hoe jij snel stappen zet om jouw sessies, trainingen of bijeenkomsten leuker én effectiever te maken. En wie weet word jij dé inspirator en aanjager binnen de organisatie! 

Doe mee aan deze dynamische facilitatietraining! (gepland nov 2021)

Ervaar de kracht van de online/offline/hybride wereld en sta zélf krachtiger voor de groep! Hoe maak jij al die sessies en bijeenkomsten efficiënter, effectiever én leuker? 

Denk aan teamoverleggen – brainstormsessies – innovatiesessies – netwerkbijeenkomsten – trainingen – lessen – externe bijeenkomsten – thema bijeenkomsten – workshops.

Volg ons dynamische programma en leer in 3 maanden tijd om die online, hybride én offline meetings om te toveren tot actieve sessies met impactvolle resultaten! 

Wat ga je leren?

4 LIVE online trainingsmomenten

Wij geloven inmiddels ook in de kracht van online trainingen, maar dan wel mét die interactie en verbinding met onze deelnemers. Daarom zijn onze online sessies altijd LIVE en dus samen met jou. Op 4 momenten nemen wij jou mee in de wereld van dynamisch faciliteren. 

Fysieke trainingsmiddagen

Jazeker, tijdens de online trainingsmomenten ervaar je al een mooie selectie aan werkvormen en het maken en uitvoeren van die sessies, maarrrrrrr we gaan ook fysiek aan de slag! Hoe ga je dan om met het uitvoeren en beleven van de sessies? En natuurlijk flink wat fysieke werkvormen voor in de rugzak.

Persoonlijk sessie design

In een groepje van maximaal 4 personen gaan we dieper in op jouw sessies. We kijken naar de opzet, de variatie in werkvormen de tijdsplanning, tools, ruimte voor interactie en energie, vervolgstappen en een plan B (en C). We nemen alles samen door zodat jij een sessie hebt die staat als een huis! 

2 Oefensessies - zowel online als offline

Pas het geleerde gelijk toe in de praktijk! Natuurlijk gaan we je na alles wat je leert en ervaart ook de ruimte geven om dit in een kleine groep toe te passen. In een online én offline setting ga je diverse werkvormen oefenen. Leer je eigen stijl kennen, probeer, val, leer, sta op en wordt steeds beter!

En naast deze LIVE momenten...

Tussentijdse opdrachten

Je krijgt bij aanvang van deze online training toegang tot ons online platform dat vol staat met diverse opdrachten om tussentijds mee aan de slag te gaan! Tussen iedere live bijeenkomst heb je de tijd om de vergaarde kennis toe te passen in een eigen situatie en natuurlijk kun je daarvoor feedback vragen, wij staan drie maanden lang voor al je vragen klaar!

Herkenbare 'wat als...'-jes

In de training komt onwijs veel voorbij, maar er zijn zoooooveel situaties die voor kunnen komen, dat we een top van veel gevraagde ‘wat als…’ – jes, hebben gebundeld op ons digitale platform. Allerlei tips en oplossingen om om te gaan met situaties die eigenlijk iedere professional wel zal ervaren (of ervaren heeft) bij het organiseren van sessies.

Een materialenpakket!

Wat de bijeenkomsten ook zijn, online/offline of hybride, je kunt altijd op een unieke en ludieke manier meer interactie creëren en inspireren aan de hand van analoge materialen. Nou…daar hebben wij een mooi pakket van samengevoegd! Allerlei elementen die terug gaan komen in de training krijg jij van ons! Leuke bonus!

helpen jou en je organisatie om je team, je vergaderingen, bijeenkomsten en events leuker én effectiever te maken
Wij willen de professionele werkvloer leuker en effectiever maken door het inzetten van werkvormen

Wat is het resultaat van dit programma?

Wie ben jij:

Jij bent geen professionele facilitator maar je organiseert vanuit jouw functie regelmatig bijeenkomsten, leidt vergaderingen, doet aan procesbegeleiding of bent beginnend trainer. Vanuit welke vorm dan ook. Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen op online en/of offline vlak én je ziet het zitten om wellicht een aanjagende rol binnen je organisatie te vervullen. Je bent pragmatisch en houdt van ‘learning by doing’. Ook geloof je in ‘learning by having fun!’ We laten jou heel veel hoeken van het dynamisch faciliteren zien en jij kiest wat voor jou gaat helpen aan die ontwikkelen zodat je in de oefensessies gericht aan de slag kunt voor jouw sessies.

Het is handig als je een actuele casus hebt, maar een fictieve casus kan ook. Ook vind je het leuk om je mededeelnemers te leren kennen en op interactieve en energieke manier te leren.

Deze facilitatietraining start in november 2021. Nu al meer info ontvangen? Stuur een mailtje naar post@degrotewerkvormendag.nl met je vraag + telefoonnummer en we nemen contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf bellen: 06-4209 4201 (Kim)

Meld je aan voor de interesselijst en ontvang na de zomer alle info over de vernieuwde facilitatietraining én een leuk aanbod!