Never ever underestimate the importance of having fun!

Dit motto past uitstekend bij onze missie: de professionele werkvloer leuker én effectiever maken door het inzetten van creatieve en actieve werkvormen. Om deze missie als een olievlek te verspreiden organiseren wij Grote Werkvormendagen door heel het land. En ook in-company! En in deze tijden ook… online! 🙂

Vinden jouw medewerkers het lastig om leuke en energieke online vergaderingen en (team)sessies te organiseren? Weten ze niet goed hoe ze de groep in verbinding moeten brengen? Is het lastig om voldoende interactie en input te vergaren waardoor het effect van de sessie onvoldoende is? Haal wat online speelkracht jouw organisatie in!

Waarom werkvormen?

10%. Dat is grofweg het percentage van de geboden inhoud die we onthouden bij congressen, trainingen of meetings. Met als gevolg dat deelnemers vele onderdelen of inhoud achteraf niet kunnen navertellen. Dat is ontzettend zonde en natuurlijk niet hoe het is beoogd. Iedere (online sessie) heeft namelijk een doelstelling te behalen. Of dat nu is dat de deelnemers iets leren, iets ervaren of simpelweg elkaar beter leren kennen.

Dit kan ook anders. Door het aanbieden van dezelfde inhoud maar dan op een creatievere of actievere manier (lees: het inbouwen van werkvormen) krijg je een heel ander (en vaak beter!) resultaat. 

Met als gevolg dat deelnemers vele onderdelen of inhoud achteraf niet kunnen navertellen

Gebruik werkvormen en maak trainingen, vergaderingen en online meetings effectiever én leuker!

energie door training op locatie bij bedrijven

Een in-company Werkvormenfeestje staat bol van het ervaren, toepassen én doorleven van werkvormen.

We maken samen met jou een selectie uit:

  • Kennismakers
  • Energizers
  • Stimulering van creativiteit
  • Interactie-stimulators
  • Verbinders
  • Evaluatievormen
  • Afsluiters

Met deze werkvormen hebben jouw medewerkers altijd iets bij de hand om hun vergaderingen en interne/externe online meetings dynamischer en effectiever te maken. We werken vanuit Zoom/Teams en indien gewenst maken we gebruik van externe tools voor nog meer variatie en afwisseling.

Wat zijn de mogelijkheden?

We hebben voor ieder budget wat wils! Wil je 2 uur volop werkvormen beleven? Ieders werkvormenrugzak vullen met inspiratie? Boek dan het Werkvormenfeestje

Meer verdieping? Kies dan voor een Werkvormenfeestje PLUS en voeg één van onze masterclasses toe. Wat dacht je van LEGO Serious Play? Creatief denken? Zakelijk tekenen en zelfs Communiceren met een vleugje TED? Lastig kiezen? Dat geloven we meteen!

Heb je specifieke wensen en eisen? Dan gaan we samen de inhoud van jullie sessie bepalen in een Maatwerkfeestje. Een presentatie door de directeur? Dialoogsessies tussen de deelnemers? Een geleide brainstormsessie? Een online teamdag? Niets is te gek! Wij ontwerpen en faciliteren een sessie waarin energie, plezier én effect centraal staan!

Wat kost het?

Het tarief voor een in-company Werkvormenfeestje start vanaf €1500 excl btw. Dit tarief is voor uitvoering in een professionele studio-setting door 2 facilitators. Tevens ontvangt iedere deelnemer ons e-book met 30 werkvormen als naslagwerk. Meer weten? We sturen je graag meer info toe. Neem gauw contact op via het contactformulier of bel met Kim op 06-4209 4201.

Wat zeggen anderen?

“Super! We hebben genoten van deze creatieve sessie met jullie. Bedankt voor jullie kennis en energie.”   

“Wat was het een feest! Ik heb nog energie over!”

“Hehe, het kan dus echt anders. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan in mijn meetings!”

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel met Kim op 06-4209 4201.