Beweging in je lijf is beweging in je brein!

Dit motto past uitstekend bij onze missie: de professionele werkvloer leuker én effectiever maken door het inzetten van creatieve en actieve werkvormen. Om deze missie als een olievlek te verspreiden organiseren wij Grote Werkvormendagen door heel het land. En ook in-company!

Waarom werkvormen?

10%. Dat is grofweg het percentage van de geboden inhoud die we onthouden bij congressen, trainingen of workshops. Met als gevolg dat deelnemers vele onderdelen of inhoud achteraf niet kunnen navertellen. Dat is ontzettend zonde en natuurlijk niet hoe de organisatie het heeft beoogd. Iedere bijeenkomst heeft namelijk een doelstelling te behalen. Of dat nu is dat de deelnemers iets leren, iets ervaren of simpelweg elkaar beter leren kennen.

Dit kan ook anders. Door het aanbieden van dezelfde inhoud maar dan op een creatievere of actievere manier (lees: het inbouwen van werkvormen) krijg je een heel ander (en vaak beter!) resultaat. 

Met als gevolg dat deelnemers vele onderdelen of inhoud achteraf niet kunnen navertellen

Gebruik werkvormen en maak trainingen, vergaderingen en bijeenkomsten effectiever én leuker!

Een in-company Werkvormendag zit vol energie, dynamiek en enthousiasme.

De dag staat bol van het

ervaren, toepassen én doorleven van werkvormen.

We maken samen met jou een selectie uit:

  • Kennismakers
  • Energizers
  • Stimulering van creativiteit
  • Effectiever vergaderen
  • Interactie-stimulators
  • Verbinders
  • Evaluatievormen

 

Met deze werkvormen hebben jouw medewerkers altijd iets bij de hand om hun vergaderingen en interne/externe bijeenkomsten effectiever te maken.

energie door training op locatie bij bedrijven

Hoe geven we de dag vorm?

 

De Grote Werkvormendag bestaat uit diverse onderdelen die wij aanpassen aan de wensen van de organisatie. Tijdens een (telefonische) intake bespreken we welke type werkvormen jullie als organisatie graag aan bod willen laten komen tijdens de Werkvormendag. Is er echter meer verdieping nodig? Dan maken we graag een programma op maat. Hiervoor bieden we bijvoorbeeld verdiepende trainingen aan op het gebied van Moderatie- & facilitatieskills (inclusief event design), Visual thinking of Creatief denken & teambuilding.

trainingen aan op het gebied van Moderatie- & facilitatieskills

Wat kost het?

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de precieze wensen maken wij graag een maatwerkvoorstel. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel met Kim op 06-4209 4201.

Wat zeggen anderen?

“Super! We hebben genoten van deze creatieve sessie met jullie. Bedankt voor jullie kennis en energie.”     


“Wat was het een feest! Vol energie naar huis!”


“Hehe, het kan dus echt anders. Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan in mijn meetings!”

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel met Kim op 06-4209 4201.