training voor publiek

In company

De Grote Werkvormendag verzorgt naast diverse open sessies, trainingen en verzorgde inspiratiedagen ook dag(del)en binnen bedrijven. Zo kun je het hele team kennis laten maken met allerlei nieuwe creatieve werkvormen om bijeenkomsten efficiënter en leuker te organiseren. Meer beweging, energie en verbinding in diverse bijeenkomsten met tientallen inspirerende werkvormen die daarnaast ook nog eens heel veel plezier brengen.
Meer weten? Neem dan contact op voor een ‘Grote Werkvormendag’ bij jou op locatie.

Meer informatie aanvragen kan via post@degrotewerkvormendag.nl of via ons contactformulier

OUT OF THE BOX

De Grote Werkvormendag = out-of-the-box. We oefenen met werkvormen op een creatieve manier om deelnemers uit te dagen het maximale te geven.

OPWAARTSE SPIRAAL

Wij organiseren speelruimte waar we bestaande en bekende werkvormen naar een hoger plan tillen.

PLANET

Samen maken we de wereld zo een stukje leuker, energieker en zorgen we ervoor dat we van elkaar blijven leren.

BEWEGING

Beweging in je lijf is beweging in je brein! Dat is ons motto en dat laten we zien in onze vormen van kennismaking, tussendoortjes en afsluiters.

SAMEN ZETTEN WE STAPPEN

Iedere sessie maken we gebruik van een sessieplan waarin alle werkvormen staan die we uitvoeren. Deze werkvormen worden gedeeld met de deelnemers.

WERLVORMENBOEK

Uiteindelijk ontstaat er een werkvormenboek welke we met elkaar hebben vormgegeven. Deze wordt gepubliceerd zodat die voor iedereen beschikbaar is.