Hé (organisatie) professional! Organiseer jij regelmatig online meetings, sessies of bijeenkomsten? Dan herken je dit vast:

Wij als facilitators herkennen al deze uitdagingen maar al te goed. Wij kwamen ze ook tegen (en stiekem komt het nog wel eens voor hoor). Maar met behulp van bewezen tips, inzichten, templates en  effectieve werkvormen kun je veel van bovenstaande problemen tackelen. In onze training leer je op een (inter)actieve manier hoe jij snel stappen zet om jouw sessies, trainingen of bijeenkomsten leuker én effectiever te maken. En wie weet word jij dé inspirator en aanjager binnen de organisatie! 

Doe mee aan de online facilitatietraining 'Krachtig online!'

Ervaar de kracht van de online wereld en sta zélf krachtiger voor dat scherm! Hoe maak jij offline en online sessies en bijeenkomsten efficiënter, effectiever én leuker? 

Denk aan teamoverleggen – brainstormsessies – innovatiesessies – netwerkbijeenkomsten – trainingen – lessen – externe bijeenkomsten – thema bijeenkomsten – workshops.

Volg het Krachtig Online-programma en leer in 3 maanden tijd om die online én offline meetings om te toveren tot actieve sessies met impactvolle resultaten!

Wat ga je leren?

4 LIVE online trainingsmomenten

Wij geloven inmiddels ook in de kracht van online trainingen, maar dan wel mét die interactie en verbinding met onze deelnemers. Daarom zijn onze online sessies altijd LIVE en dus samen met jou. Op 4 momenten nemen wij jou mee in de wereld van het online faciliteren. 

Het inspirerende
Werkvormenfeestje!

Jazeker, tijdens de online trainingsmomenten ervaar je al een mooie selectie aan online werkvormen, maarrrrrrr je wilt natuurlijk variatie om de werkvormen te kiezen die bij jou én jouw deelnemers passen, dus kun je tijdens het werkvormenfeestje flink je rugzak vullen!

Persoonlijk sessie design

In een groepje van maximaal 4 personen gaan we dieper in op jouw sessies. We kijken naar de opzet, de variatie in werkvormen de tijdsplanning, tools, ruimte voor interactie en energie, vervolgstappen en een plan B (en C). We nemen alles samen door zodat jij een sessie hebt die staat als een huis! 

Oefensessies in kleine groepen

Pas het geleerde gelijk toe in de praktijk! Natuurlijk gaan we je na alles wat je leert en ervaart ook de ruimte geven om dit in een kleine groep toe te passen. In een online setting ga je diverse werkvormen oefenen. Leer je eigen stijl kennen, probeer, val, leer, sta op en wordt steeds beter!

En naast deze LIVE momenten...

Tussentijdse opdrachten

Je krijgt bij aanvang van deze online training toegang tot ons online platform dat vol staat met diverse opdrachten om tussentijds mee aan de slag te gaan! Tussen iedere live, online bijeenkomst heb je de tijd om de vergaarde kennis toe te passen in een eigen situatie en natuurlijk kun je daarvoor feedback vragen, wij staan drie maanden lang voor al je vragen klaar!

Herkenbare 'wat als...'-jes

In de training komt onwijs veel voorbij, maar er zijn zoooooveel situaties die voor kunnen komen, dat we een top van veel gevraagde ‘wat als…’ – jes, hebben gebundeld op ons digitale platform. Allerlei tips en oplossingen om om te gaan met situaties die eigenlijk iedere professional wel zal ervaren (of ervaren heeft) bij het organiseren van sessies.

Een pakketje!

Ook al zijn alle bijeenkomsten online, je kunt toch op een unieke en ludieke manier meer interactie creëren en inspireren. Nou…wij sturen een leuk pakketje op! Allerlei elementen die terug gaan komen in de training krijg jij op je deurmat! Zo voelt het ergens toch nog als een fysiek samenkomen omdat alle deelnemers dezelfde materialen in huis hebben. Leuke bonus!

De kosten:

Dit alles kost slechts €899 exclusief BTW!

Je ontvangt live leersessies, oefensessies, een digitaal werk- en leerboek, gerichte feedback op je opdrachten, een community van gelijkgestemden, ons digitale werkvormenboek én een materialenpakketje. 

Met dit alles wordt het maken en geven van online sessies echt leuk én effectief! Je collega’s zullen je dankbaar zijn;)

helpen jou en je organisatie om je team, je vergaderingen, bijeenkomsten en events leuker én effectiever te maken
Wij willen de professionele werkvloer leuker en effectiever maken door het inzetten van werkvormen

Wat is het resultaat van dit programma?

Het programma:

Datum

1 juni | 10.00 – 12.30

8 juni | 10.00 – 12.30

16 juni | 10.00 – 12.00

22 of 23 juni | 10.00 – 12.00

29 juni 10.00 – 12.30

6 of 7 juli 10.00-12.00 / 13.30-15.30

13 juli | 10.00 – 12.30

 

Activiteit

Online trainingssessie 1

Online trainingssessie 2

Werkvormenfeestje!

Advies op het sessieplan in kleine groepen

Online trainingssessie 3

Advies op het sessieplan in kleine groepen

Online trainingssessie 4

Inhoud

Voorbereiding + Verbinding

Digitale tools + Activeer je deelnemers.

Je rugzak vullen vol creatieve werkvormen

Inspireren en leren van diverse draaiboeken

Brainstormen + Creativiteit stimuleren

Oefenen en testen!

Presentatiekracht + Interactie

Wie ben jij:

Jij bent geen professionele facilitator maar je organiseert vanuit jouw functie regelmatig online bijeenkomsten, leidt vergaderingen, doet aan procesbegeleiding of bent beginnend trainer. Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen op online vlak én je ziet het zitten om wellicht een aanjagende rol binnen je organisatie te vervullen. Je bent pragmatisch en houdt van ‘learning by doing’. Ook geloof je in ‘learning by having fun!’ 

Je volgt 4 dinsdagen de online trainingen en tussentijds organiseren we thuiswerkopdrachten, oefensessies en adviseren we je in een sessieplan. Het is handig als je een actuele casus hebt, maar een fictieve casus kan ook. Ook vind je het leuk om je mededeelnemers te leren kennen en op interactieve en energieke manier te leren.

Is deze training mogelijk wat voor jou (of 1 van je medewerkers) maar twijfel je nog? Stuur een mailtje naar post@degrotewerkvormendag.nl met je vraag + telefoonnummer en we nemen contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf bellen: 06-4209 4201 (Kim)

Schrijf je nu in! Betaling via iDeal niet mogelijk? Mail ons dan voor een factuur.
Laden