Online Masterclass - Creatief Denken
Aan de slag met digitale tools en online brainstormen!

Hoe zorgen we voor de veiligste straat van de wereld?

Dat zou de vraag voor een creatieve brainstorm kunnen zijn geweest achter deze afbeelding. Een prikkelende vraag die aan de hand van een creatieve techniek wordt aangepakt. Zó kom je tot echte innovatieve oplossingen!

 

Het is een feit dat er altijd veranderingen zullen plaatsvinden. De wereld draait door en verandert in alle opzichten continue. Dat vraagt nogal wat! Wij als mensen zijn eigenlijk van nature helemaal niet geprogrammeerd om regelmatig te veranderen. We houden van voorspelbaarheid, veiligheid, zekerheid en structuren. Zo nemen patronen allerlei processen snel waar en kun je ook snel handelen. ‘Op de automatische piloot’ zeggen we dan ook regelmatig, maar dat betekent dat je iets steeds op dezelfde manier aanpakt. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe oplossingen zul je het anders moeten aanpakken. De echte innovatie zit hem in het loslaten van de veilige, structurele ideeen en op zoek naar nieuwe perspectieven met verrassende uitkomsten. Dáár zit de kracht! En mooi ook, dat kan ook in die online wereld!

Doe mee!

Tijdens deze 2,5 uur durende online masterclass gaan we samen aan de slag met allerlei facetten rondom het online brainstormen. We zitten vast in die herhalingen die we aangeleerd hebben gekregen. Grotendeels zorgen die herhalingen voor snel en praktisch handelen, maar wanneer we iets anders willen aanpakken, zitten die herhalingen, partronen, ons in de weg. We moeten dan ook bewust een andere manier toepassen om tot andere oplossingen te komen. Daarvoor gaan we diverse technieken uit het creatief denken inzetten. Een praktische masterclass waarin we ter plekke aan de slag gaan met vraagstukken, oplossingen, brainstorm-manieren en stappen om over te gaan tot actie. In een sneltrein tikken we allerlei elementen aan uit het gehele brainstormproces om te laten zien dat jij dit ook kan, óók online!

Wat ga je leren én doen?

En dat alles doen we uiteraard op onze kenmerkende laagdrempelige, positieve en actieve manier.

Wanneer is het?

Op 13 april van 10.00 – 12.30 uur. Te volgen vanachter je laptop/pc.

Wat kost het?

Deelname aan deze masterclass kost slechts €59,95 exclusief BTW en inclusief een digitale handout met uitleg en voorbeelden. 

Door wie wordt de masterclass gegeven?

De trainers/facilitators van deze online masterclass zijn Kim Hendriks en Hanneke Geurts

In-company

Deze online masterclass kan ook in-company gegeven worden. De kosten hiervoor bedragen €1500 exclusief BTW. Hiervoor kan een aantal van max. 35 medewerkers deelnemen.

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel met Kim op 06-4209 4201.

Schrijf je vandaag nog in!

Je rekent de inschrijving direct af met iDeal of creditcard. Een (declarabele) factuur ontvang je in je mailbox.

Laden

NB: deze online masterclass vraagt een minimum aantal deelnemers. Mocht dit aantal niet behaald worden dan zal de masterclass worden gecanceld. Dit laten wij je uiterlijk 4 werkdagen van tevoren weten.