Online Masterclass - Presentatiekracht

Sta je voor een groep, dan ben je regelmatig aan het woord. Of het nou is om een sessie in te leiden, een boodschap over te brengen of de deelnemers te voorzien van relevante voor-info. En al die praatjes hebben meer invloed dan je denkt. Sterker gezegd: je kunt er zelfs je voordeel mee doen! Hoe scherper jij jezelf en jouw praatjes neerzet, des te groter de kans dat jij je deelnemers enthousiasmeert en activeert. En da’s precies wat je wil als je effectieve sessies wil voeren toch?

Doe mee!

In de online masterclass Presentatiekracht van 2,5 uur neemt Kim Hendriks je mee in de wereld van taal. Als TedX-spreker heeft ze namelijk ervaren hoe krachtig dit instrument is. En hoe waardevol. Als jij dit instrument op de juiste manier inzet, dan hangen de mensen aan je lippen.

Wat ga je leren én doen?

En dat alles doen we uiteraard op onze kenmerkende laagdrempelige, positieve en actieve manier.

Wanneer is het?

Op 19 mei van 14.00 – 16.30 uur. Te volgen vanachter je laptop/pc.

Wat kost het?

Deelname aan deze masterclass kost slechts €59,95 exclusief BTW en inclusief een digitale handout met uitleg en voorbeelden. 

Door wie wordt de masterclass gegeven?

Deze masterclass wordt gegeven door Kim Hendriks. Als trainer en facilitator van De grote Werkvormendag gelooft ze in de heilige combinatie van activerende werkvormen én taal. Spelen én praten. Luisteren én doen. Heb je dit als sessieleider/facilitator goed in de smiezen? Dan zorg je voor écht impactvolle sessies!

In-company

Deze online masterclass kan ook in-company gegeven worden. De kosten hiervoor bedragen €1500 exclusief BTW. Hiervoor kan een oneindig aantal medewerkers deelnemen.

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel met Kim op 06-4209 4201.

Schrijf je vandaag nog in!

Je rekent de inschrijving direct af met iDeal of creditcard. Een (declarabele) factuur ontvang je in je mailbox.

Laden

NB: deze online masterclass vraagt een minimum aantal deelnemers. Mocht dit aantal niet behaald worden dan zal de masterclass worden gecanceld. Dit laten wij je uiterlijk 4 werkdagen van tevoren weten.