Online Masterclass - Visual Thinking

Snap jij dat je door beeld toe te voegen aan je (online) meetings meteen meer effect creeert? Wil je leren hoe je creatiever kunt zijn door gebruik te maken van visuals in bijvoorbeeld presentaties, notulen of (online) meetings? Wil je zakelijk leren tekenen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij organiseren ism onze vaste illustrator Anke van Horne een interactieve, online masterclass Visual thinking: van (online) praatjes naar eigengemaakte plaatjes!

Doe mee!

Tijdens deze 2,5 uur durende online masterclass gaan we samen aan de slag met de basis van zakelijk tekenen. Je krijgt alle ins en outs om hier zelf mee aan de slag te gaan én een uitgebreide visuele hand-out om rustig alles te kunnen oefenen. Goed nieuws: je hoeft NIET te kunnen tekenen om mee te doen;) Het doel is namelijk niet om de nieuwe Picasso te worden maar om tekenen te gebruiken als middel om je boodschap of idee over te brengen. 

 

Visual thinking verbetert de impact van vergaderingen, brainstorms en teamsessies en brengt ideeën tot leven. Stimuleer (je eigen en andermans) verbeelding, ontketen creativiteit en verhoog de productiviteit! 

Wat ga je leren én doen?

En dat alles doen we uiteraard op onze kenmerkende laagdrempelige, positieve en actieve manier.

online masterclass op locatie bedrijven

Wanneer is het?

Op 19 maart van 10.00 – 12.30 uur. Te volgen vanachter je laptop/pc.

Wat kost het?

Deelname aan deze masterclass kost slechts €59,95 exclusief BTW en inclusief een digitale handout met uitleg en voorbeelden. Ook ontvang je achteraf de replay om de masterclass nog eens terug te kunnen kijken

Door wie wordt de masterclass gegeven?

De trainers/facilitators van deze online masterclass zijn Anke van Horne en Kim Hendriks.

Wat zeggen deelnemers?

“Was superleuk en leerzaam.”

“Veel energie gekregen!”

“De werkweek gestart met flink wat creativiteit. Nu gewoon vlieguren maken en verder ontdekken!”

In-company

Deze online masterclass kan ook in-company gegeven worden. De kosten hiervoor bedragen €1500 exclusief BTW. Hiervoor kan een oneindig aantal medewerkers deelnemen.

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel met Kim op 06-4209 4201.

Schrijf je vandaag nog in!

Je rekent de inschrijving direct af met iDeal of creditcard. Een (declarabele) factuur ontvang je in je mailbox.

Laden

NB: deze online masterclass vraagt een minimum aantal deelnemers. Mocht dit aantal niet behaald worden dan zal de masterclass worden gecanceld. Dit laten wij je uiterlijk 4 werkdagen van tevoren weten.