Visual Thinking: 'Van praatjes naar plaatjes!'

Snap jij dat je door beeld toe te voegen aan je (online) meetings meteen meer effect creeert? Wil je leren hoe je creatiever kunt zijn door gebruik te maken van visuals in bijvoorbeeld presentaties, notulen of (online) meetings? Wil je zakelijk leren tekenen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij organiseren ism onze vaste illustrator Anke van Horne een interactieve, online turbo training Visual thinking: van (online) praatjes naar eigengemaakte plaatjes!

Tijdens deze 3 uur durende training gaan we samen aan de slag met de basis van zakelijk tekenen. Je krijgt alle ins en outs om hier zelf mee aan de slag te gaan én een uitgebreide visuele hand-out om rustig alles te kunnen oefenen. Goed nieuws: je hoeft NIET te kunnen tekenen om mee te doen ;). Het doel is namelijk niet om de nieuwe Picasso te worden, maar om tekenen te gebruiken als middel om je boodschap of idee over te brengen. 

Visual thinking verbetert de impact van vergaderingen, brainstorms en teamsessies en brengt ideeën tot leven. Stimuleer (je eigen en andermans) verbeelding, ontketen creativiteit en verhoog de productiviteit! 

Wat ga je leren en doen?

online masterclass op locatie bedrijven

Wanneer is het?

Op dit moment staat er geen visual thinking meer gepland.

Hou onze nieuwsbrief of Linkedin pagina in de gaten voor nieuwe (fysieke, woehoe!) data ;).

Wat kost het?

Informatie volgt zsm.

Door wie wordt de training gegeven?

Onze visuele vertaler Anke van Horne neemt jou 3 uur mee in de wereld van plaatjes. Samen met Hanneke Geurts zet ze een interactieve training neer die gericht is op zoveel mogelijk ervaren en oefenen. ‘Learning by doing!’ 

Wat zeggen deelnemers?

“Was superleuk en leerzaam.”

“Veel energie gekregen!”

“De werkweek gestart met flink wat creativiteit. Nu gewoon vlieguren maken en verder ontdekken!”

In-company

Deze online turbo training kan ook in-company gegeven worden. De kosten hiervoor bedragen €1800,- exclusief BTW via ZOOM (of Teams in overleg). Hiervoor kan een maximum van 35 medewerkers aan deelnemen.

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel met Kim op 06-4209 4201.

Schrijf je vandaag nog in!

Je rekent de inschrijving direct af met iDeal of creditcard. Een (declarabele) factuur ontvang je in je mailbox.

Laden

NB: deze online masterclass vraagt een minimum aantal deelnemers. Mocht dit aantal niet behaald worden dan zal de masterclass worden gecanceld. Dit laten wij je uiterlijk 4 werkdagen van tevoren weten.