Online Masterclass - Werkvormenfeestje

Nederland zit in een ongekende tijd. Ons land wordt hard geraakt. Op allerlei vlakken. Persoonlijk maar ook professioneel. Ons werkende leven is niet meer zoals het was. Geen koffie-automaatgesprekken. Geen galmende lach over de gang. Geen vrijdagmiddagborrel. In plaats daarvan werken we veelal thuis vanachter onze 11”laptop. En ja, we krijgen veel gedaan. Ja, beslissingen worden sneller genomen. En niemand die ons op de vingers kijkt is ook best lekker. Maar toch missen we de collega’s. Vanachter een scherm is niet hetzelfde. Online meetings verlopen soms wat stroef. Het oplossingsvermogen is lastiger aan te wakkeren op afstand. En we missen de fun die we normaal met elkaar hebben. Maar het goede nieuws: dit kan óók online!

Doe mee met het online Werkvormenfeestje!

Op woensdag 16 december om 10.00 uur zullen de trainers van De Grote Werkvormendag jou, tijdens een 1,5 uur durende Masterclass laten zien én ervaren hoe je energie kunt brengen in online meetings en bijeenkomsten. 

Hoe start en betrek je alle deelnemers vanaf moment 1? Hoe creëer en hou je energie in je meeting? Hoe stimuleer je interactie? Hoe doe je een effectieve online brainstorm? Dat én nog veel meer! De uitvoering is in webinar-vorm dus je kijkt en luistert naar de facilitators, interactie verloopt via de chat.

Geen energieslurpende, saaie of ineffectieve meetings meer.. maar energie in de tent!

Wat kost het?

Deelname aan het online Werkvormenfeestje kost slechts €39,95 excl. BTW.

Als kerstcadeautje ontvang je dit keer gratis het e-book met 30 werkvormen die voor al je meetings ingezet kunnen worden. Online meetings maar óók tijdens fysieke meetings in het komende ‘anderhalvemeternormaal’.

Wil je een meer interactieve (Zoom)setting? Doe dan mee met de Online Werkvormendag op 13 januari van 10.00 – 16.00 uur. 

Door wie wordt deze masterclass gegeven?

De trainers/facilitators van het online Werkvormenfeestje zijn Hanneke Geurts en Kim Hendriks.

In-company

Deze online masterclass kan ook in-company gegeven worden. De kosten hiervoor bedragen €1500 exclusief BTW. 

Meer informatie?

Stel je vraag via het contactformulier of bel met Kim op 06-4209 4201.

Schrijf je vandaag nog in!

Je rekent de inschrijving direct af met iDeal of creditcard. Een (declarabele) factuur ontvang je in je mailbox

Laden

NB: deze online masterclass vraagt een minimum aantal deelnemers. Mocht dit aantal niet behaald worden dan zal de masterclass worden gecanceld. Dit laten wij je uiterlijk 4 werkdagen van tevoren weten.