Over ons

“Never ever underestimate the power of having fun”

Bij de Grote Werkvormendag geloven we dat spelen niet op hoeft te houden na de kindertijd. Ook als we volwassen zijn mogen we spelen. Zelfs als professional mogen we spelen. Hoezo? Omdat dat spelen ons werk veel effectiever kan maken. Spelen met collega’s om een fundament te leggen van verbinding en veiligheid, spelen met theorie om deze ook echt te laten landen. Spelen met toepassing, spelen met innovatie, spelen met vraagstukken in je organisatie. Met alles kan professioneel gespeeld worden.

helpen jou en je organisatie om je team, je vergaderingen, bijeenkomsten en events leuker én effectiever te maken

Wij van de Grote Werkvormendag helpen jou en je organisatie om je team, je vergaderingen, bijeenkomsten en events leuker én effectiever te maken

Bij de Grote Werkvormendag geloven we dat spelen niet op hoeft te houden na de kindertijd. Ook als we volwassen zijn mogen we spelen. Zelfs als professional mogen we spelen. Hoezo? Omdat dat spelen ons werk veel effectiever kan maken. Spelen met collega’s om een fundament te leggen van verbinding en veiligheid, spelen met theorie om deze ook echt te laten landen. Spelen met toepassing, spelen met innovatie, spelen met vraagstukken in je organisatie. Met alles kan professioneel gespeeld worden.

Wij willen de professionele werkvloer leuker en effectiever maken door het inzetten van werkvormen.

Maar onze methodiek van het werken met werkvormen is geen geheim. Yes, onze missie is ambitieus! Wij willen de professionele werkvloer leuker en effectiever maken door het inzetten van werkvormen. En dat willen wij dus iedere professional leren! Hiervoor bieden wij in-company Werkvormendagen waarop we jouw organisatie een dag op de kop komen zetten om alle deelnemers te leren hoe je middels kennismakers, energizers, brainstormtechnieken en nog véél meer werkvormen je interne en externe sessies energieker, aantrekkelijker en effectiever kunt maken. Naast in-company organiseren we ook Werkvormendagen op basis van open inschrijving. Dat doen we door het gehele land.

Wij willen de professionele werkvloer leuker en effectiever maken door het inzetten van werkvormen

Wie zijn de trainers?

hanneke dewerkvormschool training presentatie

Hanneke Geurts

Het is mijn passie om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Waar we als kind geboren zijn met onwijs veel creativiteit, nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang, hebben we het gaandeweg in het volwassen worden steeds verder weg gestopt. In mijn ervaring als docent basisonderwijs en manager kinderopvang heb ik mogen ervaren hoe gekaderd individuen en groepen omgaan met wat het systeem van ze verwacht. Bijeenkomsten kunnen veel meer impact maken, als we rekening houden met waar we eigenlijk allemaal veel blijer van worden. Het toevoegen van energie, meer interactie en verbinding onderling, verrassende werkvormen, meer dynamiek, een doordacht plan met opbrengst, DAT zorgt voor impact en maakt je bijeenkomst effectief en leuk! Alle beren van de weg en op zoek naar de kansen en mogelijkheden, dat is het perspectief dat ik zoveel mogelijk mensen hoop mee te geven. Als creatief facilitator laat ik alle deelnemers ervaren dat het inzetten van plezier, creativiteit, beweging en energie persoonlijk én professioneel veel meer oplevert!
kim hendriks

Kim Hendriks

Ik geloof in de kracht van taal en een goed verhaal. Sinds ik enkele jaren geleden als groentje op de grote, rode stip van TEDx stond weet ik het zeker: iedereen kan overtuigen met een goed verhaal! Ik ben me gaan ontwikkelen als presentatietrainer en sprekerscoach en heb al vele professionals mogen helpen om zich met meer passie, overtuiging én navolging te presenteren. Op een podium maar ook ernaast. Voor een groep. Als trainer/facilitator presenteer je namelijk ook. Je presenteert jezelf. Je presenteert je theorie. Je presenteert jouw ideeën. En overtuigende communicatie is hiermee dus een essentieel onderdeel van jouw trainingen, sessies of bijeenkomsten. Ik help jou op een actieve manier om jouw presentatiekracht en twinkelende ogen te laten zien. Op een podium (mocht je dat willen) maar vooral ook daarnaast. 

Tom

Van beroep ben ik energieleverancier. Niet bij NUON of Essent maar vanuit mijn professie om energie te brengen in samenwerking tussen mensen, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik inspireer, motiveer en activeer mensen om samen te werken en/of van elkaar te leren. Dit doe ik als dagvoorzitter van congressen, event designer, brainstorm facilitator en trainer. Ik heb in het verleden veel ervaring opgedaan bij het organiseren van congressen en roadshows. Na deze periode heb ik mij ondergedompeld in technieken om creatiever te denken. Hierdoor heb ik weer durven te vertrouwen op mijn eigen creativiteit. Ik heb geleerd hoe ik mijn energie kan inzetten om het creatief potentieel bij anderen naar boven te halen. Deze ervaringen zet ik nu in voor het ontwerpen, modereren en faciliteren van een bijeenkomst of brainstormsessie.