training voor publiek

De Grote Werkvormendag organiseert jaarlijks een uniek en energiek Werkvormen Festival!

Dit festival is speciaal voor creatieve doeners zoals jij! Professionals, facilitators en trainers die hun vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten anders willen organiseren als anderen.

Je wil je hierin nóg meer ontwikkelen. Misschien heb je al eens deelgenomen aan één van onze Grote Werkvormendagen. Dé dag om je te laten onderdompelen in nieuwe werkvormen. Het festival gaat veel verder. Het geeft verdieping, verbreding en verrijking. Het is dé dag waarop jij niet alleen volop nieuwe werkvormen gaat ervaren, maar ook:

  • gelijkgestemde friskijkers gaat ontmoeten
  • ervaringen en kennis kunt uitwisselen op facilitatie-vragen/onderwerpen die jij belangrijk vindt
  • je volop inspirerende masterclasses van experts kunt volgen 
  • je zélf kunt bepalen hoe jij jouw dag vorm geeft om deze optimaal te laten aansluiten bij jouw behoeftes
  • met een bundel van meer dan 100(!) uitgewerkte werkvormen naar huis gaat

 

Wees erbij en laat je meenemen in de wereld van werkvormen zodat ook jij trainingen en bijeenkomsten gaat organiseren waar mensen blij van worden!

Wanneer

Datum:    Nadere informatie volgt!
Locatie:  ’s-Hertogenbosch

Prijskaartje

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 227,50 excl. BTW en is inclusief lunch, hapjes en drankjes en een uitgebreid werkboek met 100 werkvormen, facilitatortips en meer. 

Waarom je erbij móet zijn!

Dit is dé dag dat jij de formule gaat ontdekken om jouw toekomstige trainingen, vergaderingen en bijeenkomsten onderscheidend en energiek vorm te geven!

Veelgestelde vragen

Het Festival is een verdieping en verbreding van de Grote Werkvormendag. Het is niet alleen een waterval van werkvormen zoals op de Grote Werkvormendag maar er is meer ruimte voor verdieping in de werkvormen, ontmoeten en leren van elkaar, vragen stellen en je kunt zelfs je eigen werkvormen toetsen. Hoe dat kan? Omdat we het festival organiseren volgens de Open Space methode. Hierbij bepaal je als deelnemers zelf (een groot deel van) de agenda. Laat je verrassen!

Ja hoor, iedereen die meer energie in zijn haar organisatie/trainingen of bijeenkomsten wil brengen is welkom! Ook als je nog niet aan een eerdere Werkvormendag hebt deelgenomen. Een actieve houding en een flinke dosis enthousiasme zijn voldoende om veel waarde uit deze dag te gaan halen.

In het werkboek zitten vind je meer dan 100(!) uitgewerkte werkvormen waar jij meteen mee aan de slag kunt. Energizers, kennismakers, spelvormen, you name it! En ontdek je tijdens het festival een nieuwe werkvorm? Dan kun je deze meteen noteren in jouw werkboek.

Tijdens het festival zal één van onze trainers samen met de winnaars (dus een groepje van 4 personen) om tafel gaan om te gaan bespreken hoe ieder z’n eigen training/bijeenkomst nóg effectiever kan maken middels het inzetten van creatieve en actieve werkvormen. Je krijgt praktische adviezen, tips voor werkvormen én je kunt deze meteen toe gaan passen. Hoe tof (en handig) is dat!